شوربة لسان العصفور من مطبخ ايه



شوربة لسان العصفور من مطبخ ايه

في حلة علي النار بحط حوالي كوب من المكرونة "لسان عصفور " مع شوية زيت صغيرين






واهدي النار مع التقليب المتقارب عشان تبقي كلها لون واحد ....

وهنا وصلت للون الدهبي المطلوب










بحط عليها الشوربة بالشكل دا بس هنا الشوربة كانت مجمدة

وطبعا يستحب جداا تكون الشوربة بلدي سوا لفراخ او بط بتبقي رااائعه

للي بيعملوا دايت من السهل جدا لما تكون الشوربة مجمدة تتخلصي من كمية الدسم اللي فيها لانها بسهولة ولوحدها بتتجمع علي الوش وبتبقي متماسكة ول مش عايزاها بتشيليها بالسكينة و تحتفظي بيها تحمري فيها حاجة او تعملي بيها رز مع شوية زيت

لكن لو مش عايزة تشيليها ع راحتك .. وممكن تسعيني بمقدار ماء قليل وتحطي الملح وتغطيها








ومن وقت للتاني بتقلبيها لحد ما تستوي .....








وبالهنا والشفا






الموضوع من

Aya’s Kitchen "مــطـــبخ آيـــــــة "




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق